fbpx

Om oss

OM ZONELVA

Vi är här för att hjälpa dig

Vi är en innovativ och resultatinriktad webbyrå i Stockholm med en tydlig vision att skapa digitala lösningar som möter våra kunders behov. Vi tillhandahåller den kompetens och erfarenhet som krävs för att genomföra projektet på bästa sätt och involverar våra kunder under hela processen för att nå de bästa resultaten.

Hos oss är det viktigt att skapa nära relationer med våra kunder, oavsett om de är stora eller små. Vi vill lära känna våra kunder och deras verklighet för att kunna förverkliga deras visioner på ett optimalt sätt. Vi har arbetat med en mängd olika projekt, allt från interna processer till lanseringar av nya varumärken med webbsidor, appar, grafiska profiler och logotyper med mera.

Genom att arbeta långsiktigt med våra kunder kan vi bygga på långvariga relationer samtidigt som vi utvecklar vår expertis inom varje projekt. Vårt mål är att bli det bästa alternativet för våra kunder. På vår hemsida kan du ta en titt på våra tidigare uppdrag som presenteras under fliken “Kundcase”. Där kan du både få inspiration och idéer, samt bra referenser från de företag vi samarbetar med idag.

TEAM

Avatars 07

Meias Safa

Founder & CEO
Avatars 06

Emil Ohlsson

LEAD DESIGNER
Z11 Team Avatar female 02

Anna Edlund

Project Manager
Avatars 09

Glim Södermark

Project MANAGER
Behöver du en hemsida? en logotyp? en grafisk profil? en app? hjälp med SEO?
Kom i kontakt med oss så hjälper vi dig.

Partner

absolutio 1

Copyright © 2020 | Zonelva

ZonElva logotype Light e1583333641915